Portefolie


Her ser du mit portefolie over lidt forskelligt af mit arbejde i Photoshop, InDesign samt Illustrator.

Jeg nyder at lege med programmerne, og fremstille ting, men langt fra alt bliver lagt op.

Portefolie billede 1
Portefolie billede2
Portefolie billede 3
Portefolie billede 4
Portefolie billede 5
Fritlægning, retuchering af billede, opbygning efter
Portefolie billede 6
En kammerat ønskede et anderledes, sød og sjov julekort. Her er brugt mange lag, med flere forskellige elementer.

Se mit CV her, og se mine billeder på Instagram.

Leg blev til alvor

Jeg har lært at arbejde i de forskellige programmer løbende. Jeg har altid godt kunne lide at arbejde på en PC, og aldrig været bange for nye programmer. Derfor har jeg også kastet mig ud i at lege med programmerne, efterhånden som jeg er stødt på dem, for sidenhen bruge dem i virksomhed regi, og derefter har jeg modtaget undervisning i programmerne.

Programmer

Alle programmer som Microsoft Office, Docs mv, er for mig basis programmer. Jeg nyder udfordringerne i at tilegne mig yderligere kompetencer indenfor Photoshop, InDesign samt Illustrator.

Anbefaling af kursus

Mine deciderede faglige kompetencer indenfor det grafiske arbejde, har jeg fået hos Grafiskekurser.dk i Vejle, hvor jeg har fulgt et meget intensiv forløb. Forløbene bestod af en blanding af teori samt praksis. Dette har givet mig en meget større forståelse samt øvelse i hvordan jeg skulle gøre tingene, hvad og hvorfor jeg gjorde det/gjorde det rigtigt tidligere. Samt ikke mindst, sat min hastighed op, for at lave specifikke opgaver. Jeg vil på det kraftigste anbefale Grafiskekurser.dk i Vejle til at hjælpe dig, hvis du skal have udbygget dine kompetencer indenfor det grafiske.

Har du noget jeg må lege med

Har du nogle spændende grafiske opgaver til mig, som jeg kan få lov at lege med, så endelig sig til, jeg nyder at lege med tingene. Det er vigtigt hvis du skal sende billeder til mig, at det er billeder i en god opløsning, samt at det er dine egne billeder.

De billeder jeg har indsat her, er af nyere arbejde, og ikke tidligere billeder.