Eventmaking og koordinering


Eventmaking og koordinering

stock-photo-event-marketing-involves-studying-the-intricacies-of-the-brand-identifying-the-target-audience-185381111

Ideer der popper som popcorn??
Ja, sådan er det nogle gange inde i mit hoved…..
Således har jeg udviklet en del ideer, og via mit engagement i den frivillige forening jeg stod i spidsen for.

Ikke nok med det var ide udvikling, de efterfølgende opgaver varetog jeg også. Herunder kontakt til diverse virksomheder ang. forplejning, afholdelse, gevinster, band og mere.
Løbende kontakt og dialog med stedet det skulle afholdes, gav  mulighed for at forme eventet som jeg ville have det.
Tingene blev koordineret, så brugeren kunne præsenteres et arrangement der var top tunet, og tænkt over hver en detalje..
Til dagen, var der planlagt hvem der skulle gøre hvad, således jeg havde “fri” på dagen, til at kunne varetage mig de mest strategiske opgaver, og lod de taktiske opgaver være nede på det taktiske niveau. Og derved var et ekstra øje, og den der præsenterede dagen for gæsterne i højtaleren.

Fornøjelsen er på min side

For mig har det været en kæmpe fornøjelse at se, hvorledes min lille ide, er via mange arbejdsgrene og timer, blevet til et arrangement, som er markedsført korrekt ud til brugerne, for endeligt at fylde lokaler på den store dag. Og efterfølgende ros, for et god arrangement. Det har gjort det hele værd for mig, og givet mig lyst til at arbejde mere med det.

Jeg har stiftet en del gode kontakter undervejs i mit arbejde, og nyder at planlægge og koordinere events, om det er store eller små, så kan jeg være med.

Har du brug for at læse om nogle af mine events, er du velkommen til at læse i denne kategori, stil endelig spørgsmål. Der vil også komme tips og tricks.
Har du brug for yderligere sparing så kontakt mig. Men pas på, mine popcorn har det med at formere sig 😉