Ideer til events – hvordan får jeg dem


Ide

www.freedigitalphotos.net/

Ideer til events – hvordan får jeg dem….

Tjo altså… Hos mig, er der flere måder tingene sker på.
Jeg kan få ideer til events via keywords. (def.: ord jeg hører, ser, får, som kan generalisere den kommende ide). Men men også ved simpel gå ture, men også ved at tale med andre mennesker giver inspiration.
Og hvordan holder jeg så styr på dem.
Jeg skriver mine ideer ned med det samme,  så kan min hjerne holde fri og ikke tænke på det mere. Og nogle gange popper der hurtigt andre ideer op.
Når jeg har en flok ideer, begynder jeg at liste dem alle sammen, sammen. Derefter ser jeg på de forskellige, og hvordan kan de hver især kan udvikles, og hvordan kan de enkelte kan styres, fra start til slut.

Så allerede i den spæde start af et event, handler det langt hen af vejen om koordinering for mig. Derfor har jeg også en fin lille liste, med alle mine gode ideer til ting, som jeg kunne tænke mig at lave til et event…

De events jeg har arbejdet med er små hyggeaftner, spisning lokale steder m/u underholdning, speeddating, mørkedating, foredrag, singlecamp, udklædningsfester, antivalentines fester, og fester op til 450 deltagere… alt sammen nogle begivenheder med mad, og andre uden.

Ud over evnts kan jeg generelt godt lide at arbejde med at få ideer, og koordinere tingene, på de ideer som jeg udvikler og følge dem helt til dørs. Således følger jeg bedst med i tingene, og kan løbende justere hvis jeg kan se der mangles nogle små ændringer, før det bliver perfekt.

Min første spæde ide til singleclubben, kom fordi jeg havde en mangel på det…. Det må jeg hellere uddybe en anden dag…

Jeg har lagt lidt spændende læsning om singleclubben, hvis du vil læse mere om den.