Hvem er jeg??


Ja hvem er jeg?

Jeg har været så heldig, at jeg godt kan lide at arbejde på PC. Derfor falder det mig ret naturligt, at jeg da også skal have en hjemmeside.

Jeg har arbejdet med det via uddannelsen til Pb. digital konceptudvikling, arbejdsmæssigt og selv nydt det privat.

Derfor har jeg lavet denne side, og vil benytte den, til de ting jeg har på hjertet.
Dvs. du kan støde på det der interessere mig fx. outdoor ture, turmad,  geocaching, tips og tricks til marketing og eventmaking mm.

Om mig kort.

Heidi Lykke

Uddannet salgsassistent, men skiftet retning med uddannelsen Pb. digital konceptudvikling, og forinden markedsføringsøkonom, digital marketing og kommunikation i praksis, grafisk design.

Alenemor til to skønne vidundere fra hhv. 07 og 09.

Jeg nyder at være aktiv, og få tiden til at gå med noget der er givtigt for mig. 

Dåbsattesten siger jeg er født i 1979, jeg holder mig frisk og ung.

Du kan høre og se meget mere om mig og mit cv her.

På denne hjemmeside, kan du få et dybere indblik i, hvem jeg er. Evt. kan du bruge nogle af de ting du finder, om det er opskrifter, tur steder, tips til din marketing eller andet. Værsgo at bruge mine ideer, men mine billeder, vil jeg være ked af at du bruger. Hvis du har interesse i det, vil jeg gerne du lige spørger om lov inden. 

Jeg er en kvinde der lever efter konceptet: Hvor der er vilje er der vej.

Stærkt efterfulgt af: muligheder frem for begrænsninger.

Kompetencer

Jeg tager gerne udfordringer op, hvad end jeg kaster mig ud i. Det kan være en simpel fysisk opgave om at løbe over en bakketop, eller lære noget som jeg ikke tidligere har stiftet kendskab med. Det giver mig en masse gode oplevelser at gennemføre fysiske udfordringer, samt læringsmæssigt, at jeg ikke er bange for at kaste mig ud i noget ukendt, for det lærer jeg da bare.

De ting jeg har tillært mig, jeg har lært autodidakt, men er senerehen støttet op ved uddannelse og erhverserfaring. Derved bliver mit CV langt og fyldigt af programmer: Photoshop, Indesign, Business manager, Accumolo og mange mange flere. Se mit cv her.

mig

Se min erhvervserfaring og uddannelser på LinkedIn

Se min personlige Instagram konto, mine faglige kompetencer, koblet sammen med mine personlige interesser.