Outdoor yndlingsret – Turgryde


Turgryde

Ingredienser

  • Fløde
  • Flåede tomater
  • Løg
  • Hvidløg
  • gulerødder
  • Søde Kartofler
  • Hvidkål/spidskål
  • Squash
  • Champignon
  • Bacon
  • Kylling
  • Svinekød
  • Okeskød
  • Pølser
  • Salt
  • Krydderier


Definer selv hvad du vil have i, og mængden der passer til antallet af mennesker. (husk hvis du er på tur, så har du en evne til at spise en del mere end normalt). Kan serveres alene uden noget.

Tilberedning.
Skær grøntsagerne i passende stykker
Svits bacon
Tilsæt kødet
Tilsæt grøntsage
Tilsæt det flydende
Krydderier
Smag til med salt

Lad det simre alt fra en time til fire timer, det vil blot gøre det lækre. Men husk, det må ikke brænde på. Løft låget jævnligt, og tilsæt væske*.
* væske kan med fordel være rødvin eller portvin, så kan man jo passende efter en gåtur, mens den starter med at simre, få et glas, mens man sidder og hygger ved bålet, indtil maden er færdig.